اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دبیر دوم شورای عالی حوزه های علمیه با تأکید بر لزوم کشف استعدادهای پژوهشی در حوزه، گفت: باید روح پژوهش را در تمام بدنه حوزه علمیه بدمیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله جواد مروی در دیدار معاون پژوهش حوزه های علمیه ضمن ابراز خرسندی از گزارش ارائه شده توسط حجت الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی در ابتدای این دیدار، اظهار کرد: همه پیشرفت های علمی جامعه، مرهون پژوهش است و این امری روشن است، چرا که زیربنای تولید علم - به عنوان شاخص پیشرفت کشورها – بحث پژوهش است.
دبیر دوم شورای عالی حوزه های علمیه با تأکید بر لزوم توجه به الزامات و بایسته های فعالیت پژوهشی تصریح کرد: باید موانع را احصا کنیم و در صدد رفع آن باشیم و در این زمینه باید بین سیاستگذاری و اجرا، یک هماهنگی و همکاری ویژه ای وجود داشته باشد تا این اولویت بسیار مهم حوزه های علمیه، به سرانجام برسد.
وی گفت: به عنوان یک اصل کلی باید در پژوهش ها از موازی کاری و تکرار پرهیز جدی شود و یک نهاد ناظرِ علمیِ دقیقی شکل بگیرد تا از این مسئله جلوگیری کند؛ البته گاهی برای کارورزی پژوهشی به انجام کارهای تکراری نیاز است که مشکلی ندارد، اما در کارهای کلان باید از موازی کاری به شدت پرهیز شود.
استاد برجسته حوزه علمیه قم ضمن انتقاد از ضعف علمی و تکراری بودن برخی پایان نامه ها بیان داشت: باید در این زمینه ها خیلی دقت شود. هم دقت علمی و هم دقت در موضوعات و بروز و کاربردی بودن آن ها و تکراری نبودنشان.
وی با اشاره به ظرفیت بالای علم رجال، ادبیات عرب و اصول فقه و سابقه درخشان حوزه علمیه در تربیت علمای صاحب نام در این علوم، خواستار شناسایی، توجه بیشتر و ساماندهی طلاب صاحب ذوق در این علوم شد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تأکید بر ضرورت سوق دادن پژوهش ها به مسائل مورد نیاز حوزه، نظام و جامعه ابراز داشت: کارهای خوبی در این زمینه شده است که جای تقدیر دارد؛ اما گرایش به این سمت کمتر بوده است که باید موانع های آن احصا و رفع شود.
وی با اشاره به برخی شخصیت های علمی برجسته در تاریخ حوزه علمیه اظهار کرد: باید روح پژوهش را در تمام بدنه حوزه بدمیم. اگر پژوهش در آموزش اشراب نشود، توفیقی نخواهیم داشت.
آیت الله مروی تصریح کرد: اعتقاد من این است که اگر می خواهیم پژوهش رشد کند، باید مدیریت آموزش و پژوهش، مدیریت واحدی باشد؛ اما در حال حاضر با توجه به جدایی این دو معاونت، باید هماهنگی ویژه ای میان آموزش و پژوهش وجود داشته باشد تا مسائل پژوهشی در همه زمینه های آموزشی به صورت مدیریت شده و به اندازه، اشراب شوند.
وی با بیان اینکه باید روش تحقیق را به طلبه یاد بدهیم گفت: اگر طلبه را به صرف تتبع سوق دهیم، کارستانی نکرده ایم.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه با بیان اینکه باید روحیه صبر و استقامت در مقابل مشکلات و گرفتاری ها را در طلاب ایجاد کنیم، اظهار کرد: وظیفه ماست که برای حل مشکلات بکوشیم، ولی اگر صبر و استقامت را یاد بگیریم، موفق خواهیم شد. اگر این روحیه در طلبه دمیده شود، طلبه می تواند در برابر مشکلات مقاومت کند و پیشرفت هم خواهد داشت.
وی افزود: برای کشف استعدادهای پژوهشی باید زحمت بکشیم. لازم است در کلاس ها، گفت و گوهای علمی و مباحثه های طلاب شرکت کنیم تا بتوانیم استعدادهای پژوهشی را کشف کنیم. نباید در دفتر خود بنشینیم تا خود طلبه بیاید و ما نکته ای به او بگوییم و برود.
در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی، معاون پژوهش حوزه های علمیه، گزارشی از فعالیت های این معاونت در حوزه های مختلف ارائه کرد.
{{name}}
{{content}}